Na het eerste deel van Afslag Nunspeet (1960 -1990) ontstond al snel de behoefte om een vervolg te maken op dat succesvolle eerste deel dat binnen een paar weken uitverkocht was. Blijkbaar raakten we een gevoelige snaar met de foto’s en de verhalen die in dat eerste deel te zien en te lezen waren. 

Foto’s en verhalen over grote en kleine gebeurtenissen in onze geliefde gemeente. Er viel zoveel te schrijven over Nunspeet in de laatste jaren van de 20e eeuw dat er nog heel wat onderwerpen aan de orde konden komen. Ieder zal zijn of haar eigen herinneringen meenemen bij het doorbladeren van dit boek en evenals bij het eerste deel zullen die herinneringen soms net even anders zijn dan de onze in dit boek. 

Ieder beleeft het verleden op een eigen manier. Mooie en minder mooie herinneringen die het leven in de gemeente Nunspeet zo boeiend maken en die ons inspireerden tot het maken van dit tweede deel van Afslag Nunspeet.

Het boek wordt uitgegeven door Fotografie van de Biezen en is te bestellen via: www.afslagnunspeet.nl